Verdiende overwinning voor eerste team

Afgelopen zaterdag heeft het i4Audio team van Badminton ’80 thuis gespeeld tegen DVS Utrecht. Van te voren werd gehoopt op een overwinning en dat is uiteindelijk ook gebeurd. Gelukkig kon er gespeeld worden in de Kamphal, waar i.v.m. renovatie enkele weken niet gespeeld kon worden. 

Het begin verliep echter niet goed. De mannendubbel en de vrouwendubbel is in twee sets naar de tegenstander gegaan. Er werd door de twee Wezepse duo’s niet goed gespeeld, waardoor deze overwinningen naar het team uit Utrecht gingen. Daarna speelden de badmintonners gelukkig stukken beter.

Gerald van Dijk en Vera van Dijk wisten hun singels in mooie twee sets te winnen. Hendri Nagelholt en Dianne Barneveld hadden wel drie sets nodig, hebben uiteindelijk de wedstrijd naar hun hand gezet.

Als laatste werden beide mixduo’s gespeeld. Nagelholt heeft zich helaas geblesseerd in zijn singel, waardoor Cornel van Dorp zijn plaats in de mixduo over heeft genomen. Van Dijk en Van Dijk hebben geen set verspeeld en Van Dorp en Barneveld hebben hun partij in een spannende driesetter gewonnen. De eindstand komt hiermee op 6-2! 

Voor het i4Audio team zit de helft van de competitie er alweer op en het team is terug te vinden in de middenmoot van de competitie. Volgende week staat er geen wedstrijd gepland en de week erna wordt er thuis gespeeld tegen Bas Badminton uit Biddinghuizen. 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.