Winst voor tweede team

Het was weer een prachtige zaterdag want we mochten in onze oude, vertrouwde sporthal spelen. De Kamphal stond in de steigers, maar nu mochten we er toch echt weer mooie wedstrijden gaan spelen.

We moesten tegen Irene 3 spelen. Omdat het nogal fris in de zaal was door de verbouwing, gingen we snel van start en begonnen we met de herendubbel die door Thomas en Casper werd gespeeld. Het spel verliep goed bij de heren van Badminton ’80 waardoor ze de herendubbel wonnen in twee sets met 21-12 en 21-14.

Nu mochten dames van start gaan met de damesdubbel die gespeeld werd door Sharon en Esmee. De wedstrijd ging goed en de zusters Van Ommen hadden een goede communicatie tijdens het spel. Ze wonnen de dubbel in twee sets met 21-16 en 21-17.

Tussenstand 2-0.

De singles konden nu gaan beginnen. Casper begon aan zijn herensingle, hij zat lekker in zijn spel in de eerste set en won deze met 21-15. In de tweede set ging het wat minder en speelde de tegenstander een goed spel. Hij stond steeds 2/3 punten voor, maar Casper kon hem op het laatst nog inhalen en won met 22-20.

Sharon was er klaar voor en begon met haar single. Ze speelde een goede single en won daarom haar single in twee sets met 21-3 en 21-14.

Thomas ging vol goede moed zijn single in. Zijn eerste set verliep niet zo snel, maar stiekem miste hij de zaal en wou hij graag iets langer spelen. Hij verloor zijn eerste set met 23-25. De tweede en derde set verliepen een stuk beter en daarom won hij die met 21-12 en 21-13.

Esmee had een spannende wedstrijd want de stand liep hoog op. Esmee kon net niet winnen en verloor haar eerste set met 25-27. Haar tweede set verliep iets sneller, maar het was wel een spannende set. Esmee verloor net aan met 19-21. (Esmee miste stiekem ook de zaal)

Tussenstand 5-1.

De mixen konden uiteindelijk beginnen. Thomas en Sharon gingen full focus de wedstrijd in en wonnen de eerste set met 21-15. De tweede set waren ze net niet goed genoeg en verloren daarom de set met 17-21. De derde set verliep wat minder want Sharon en Thomas zaten niet lekker in hun spel. Ze verloren de derde set met 10-21.

De laatste mix moest gespeeld worden door Esmee en Casper. Ze moesten nog even wennen aan het spel van de tegenstander waardoor ze verloren met 19-21. De tweede set verliep een stuk beter en wonnen ze met 21-14. De derde set was niet al te best en gingen ze fouten maken en verloren ze met 12-21.

Eindstand 5-3 voor Wezep.

Het was weer een mooie middag in de Kamphal.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.