Gelijkspel voor Herenteam

De laatste speelronde van de eerste helft was zaterdag 12 november aangebroken. Deze keer werd er gespeeld tegen een team uit Leerdam. De Sint heeft ook de sporthal bezocht en heeft een cadeau voor de jongens van het herenteam gekocht.

Nogmaals bedankt Sint voor het cadeau, vindt u dat we stinken of zo?

Maar goed, er werd ook nog gebadmintond.

Cornel en Layo begonnen de dubbel, deze werd in twee sets gewonnen. De oudjes begonnen goed en wonnen de eerste set van de (bijna) twintig jarige tegenstanders. De tweede en derde set konden ze helaas hun goede ritme niet meer vasthouden. Deze werd verloren.

Cornel speelde een zware drie setter. Gelukkig wist hij deze toch te winnen. De andere drie heren spelen allemaal ook een driesetter maar helaas gingen die punten naar de tegenstanders. Kortom de jongens stonden 2-4 achter.

Layo en Gerard speelden weer een driesetter. Voor Gerard al de derde driesetter van deze middag. Gelukkig werd deze wedstrijd gewonnen. Cornel en Cas wonnen de dubbel in 2 sets.

Eindstand 4-4. Volgende week vrijdagavond speelt het herenteam tegen Inside uit Baarn.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.