Verlies racket en wedstrijd voor tweede team

Team 2 mocht op vrijdag 11 november aantreden tegen Hellas in Nunspeet. Deze tegenstanders staan momenteel tweede, wij vierde, het beloofde dus een leuke en spannende wedstrijd te worden.

Zoals gewoonlijk begonnen de heren, laten we maar zo zeggen; deze heren waren een maatje te groot voor onze heren. Partij werd verloren in twee sets.

De zusjes uit Wezep speelden een goede eerste set, maar gaven de tweede set uit handen en zo gezegd zo gedaan wonnen ze de derde set. Eerste punten goed verdeeld!

Met een hand vol supporters begonnen we aan de singles. Casper speelde de eerste heren single, helaas geen succes en verloor met 12-21 en 14-21.

Sharon speelde de eerste damessingle. In de eerste set 3 matchpoints van de tegenstander weten te verdedigen, en pakte zo alsnog de eerste set. In de tweede set begon het anders, na een 2-9 achterstand terug te pakken won ze met 21-18.

Thomas speelde een goede single, maar het mocht helaas niet baten. Zat hij niet lekker in zijn spel? Hij verloor met 9-21 en 15-21.

Esmee speelde in de single een driesetter, eerste set zat ze er niet lekker in, tweede set pakte ze zich goed terug, maar helaas was de derde set een kleine herhaling van de eerste, helaas ging het punt naar Hellas.

Zo stonden we 2-4 achter, gelijkspel was ons volgende doel. Beide mixen goed gespeeld, Casper en Esmee hebben er nog een derde set uit gesleept, maar ook dit was helaas niet genoeg, en jaaaaaa; hierbij sneuvelde er helaas alweer een racket van Casper. Beide mixen gingen naar Hellas. Zo werd de eindstand 2-6.

Het derde team uit Wezep mocht ook in Nunspeet spelen, wij hebben na die tijd met zijn allen nog gezellig ergens in een kroeg/café/pizzeria wat gegeten en gedronken.

Zaterdag 19 november spelen wij een uitwedstrijd in Heerde om 18.00 uur.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.