Goede start tweede seizoenshelft voor eerste team

Zaterdag 19 november speelde het eerste team i4audio van Badminton ’80 tegen Bas Badminton uit Biddinghuizen. Het seizoen was voor aanvang van de wedstrijd op de helft en op de ranglijst staan een aantal teams erg dicht bij elkaar. Het team uit Biddinghuizen stond tweede op twee punten boven de Wezepers, die derde stonden.

Er werd afgetrapt met de herendubbel. Voor Wezep speelden Gerald van Dijk en Hendri Hollander, die de geblesseerde Hendri Nagelholt verving. De dubbel ging erg gelijk op, maar na een lange driesetter werd er gewonnen door de heren van Badminton ’80. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld hadden net als de heren drie sets nodig voor hun dubbel. Uiteindelijk wonnen ze deze partij met een klein verschil in de derde set.

In de singles werden de punten verdeeld tussen Wezep en Biddinghuizen. Eerste heer Van Dijk en eerste dame Van Dijk wonnen hun singles. Tweede heer Hollander kwam in drie sets net te kort en tweede dame Barneveld moest in twee sets haar meerdere erkennen in de dame uit Biddinghuizen.

Met een voorsprong van 4-2 werd er begonnen aan de mixen. De eerste mix van Van Dijk en Van Dijk was wederom een lange driesetter. Helaas wisten ze, na de eerste set gewonnen te hebben, de tweede en derde set niet te pakken. In de tweede mix viel Jeroen Stoel in. Stoel en Barneveld speelden een goede partij. Ze wisten hun tegenstanders goed onder druk te zetten en wonnen hierdoor met 21-19 en 21-18.

Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 5-3 overwinning voor Badminton ’80. Door deze overwinning komen ze op een gelijk aantal punten met Bas Badminton. De volgende wedstrijd van Badminton ’80 staat gepland op 3 december, om 9.30u wordt dan in een uitwedstrijd gespeeld tegen de koploper Harderwijk.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.