Tweede team kan geen potten breken in Heerde

Zaterdag 19 november 2016. De dag dat team 2 naar Heerde mocht om een shuttle te slaan. Het resultaat was niet helemaal top, maar het gaat om de lol. Toch?

Voor enkelen onder ons begon de dag in de Kamphal te Wezep. Jeroen mocht invallen in het eerste team omdat Hendri nog niet helemaal fit was. Hij mocht de tweede mix spelen met Dianne, en dat ging eigenlijk best wel goed. Deze wedstrijd hebben ze gewonnen met 21-19 in de eerste set en 21-18 in de tweede set. De uiteindelijke stand van het eerste team is 5-3 geworden.

Ook in de Kamphal aanwezig was Joanne. Zij mocht bij ons invallen omdat Esmee er niet bij kon zijn. Joanne mocht met haar eigen team spelen. Ook dit ging best goed, ze wonnen met 7-1. Dit schept natuurlijk wel verwachtingen. Sharon, Esmee en Thomas waren ook in de zaal, maar meer in de vorm van publiek/mentale steun/gezelligheid/eigen invulling.

Uiteindelijk waren we naar Heerde vertrokken. De wedstrijd begon om 18.00 uur in plaats van de gebruikelijke 17.00 uur. Op zich was dat wel positief, want dat gaf Joanne en Jeroen wat meer tijd om te douchen, maar het is eigenlijk ook wel weer een vervelende tijd. Maar dat mocht de pret niet drukken, we gingen vol goede moed heen!

Eenmaal aangekomen en warmgelopen konden we beginnen. Helaas niet met een goede start, Jeroen en Thomas wisten de dubbel niet te winnen. Ook bij de dames ging het niet zoals gehoopt, na 3 spannende sets ging de winst naar Heerde. Ondertussen was Willem nog aangeschoven om te kijken hoe het ging en waar nodig advies te geven.

Vervolgens mocht Casper beginnen aan zijn enkel tegen Joachim. Deze won hij in 2 sets door rustig te blijven en uiteraard goed te spelen. Sharon had met haar enkel 3 sets nodig, maar kon het puntje helaas net niet binnen slepen met 21-19. Thomas deed ook nog een poging in de enkel, maar ook deze werd in 2 sets verloren. Joanne, daarentegen, wist wel in 3 sets te winnen.

Ook de mixen werden helaas niet gewonnen. Wel nog een eervolle vermelding voor de tweede mix, welke in de derde set werd verloren met 22-20.

Onze volgende wedstrijd is maandag 21 november uit tegen Woudenberg. Op het moment van schrijven staan we gelijk in punten, dus zou het mooi zijn als we hier zoveel mogelijk punten kunnen pakken.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.