Pech voor jeugdteam in Dronten

Vandaag op 19 november gingen we naar Dronten badmintonnen. We gingen om kwart voor 10 weg. We dachten dat we er half 11 al moesten zijn. Er was een foutje gemaakt en moesten er pas om 13:30 zijn. Daardoor moesten we zo’n 2 en een half uur wachten. Daarom zijn we naar het winkelcentrum in Dronten geweest. Hebben we wat gegeten bij de Hema en wat lekkers gehaald. Toen moesten we weer terug naar de sporthal de Stal. We waren er maar met 2 dames en 1 heer. Omdat er een heer ziek was en de ander had een speciale afspraak die hij niet kon missen. Hierdoor hadden we automatisch al een mix, Heren dubbel en een heren enkel verloren. Ook was een van onze dames deels geblesseerd aan de schouder. Hierdoor hebben de dames de damesdubbel verloren. Ondertussen was ik zelf de heren enkel aan het spelen. De eerste set ging niet zo goed. De tweede had ik bijna gewonnen. Dus toen was het al 5-0 voor Dronten. Hierna moesten de dames nog enkelen en we hadden nog een mix. De dames enkels gingen niet goed. Degene met de schouder kon uiteindelijk niet meer goed spelen en had er teveel pijn aan. De ander had het net verloren.  Daarna was er nog een mix. Deze hebben we met de eerste en tweede set net verloren het scheelde telkens 2 punten. Uiteindelijk was het dus 8-0 voor Dronten en zijn we zonder punten naar huis gegaan. We hebben verder wel een leuke dag gehad op het wachten na. Hopelijk kunnen we de volgende keer niet tegen Dronten maar een andere club nog wat punten scoren.

De standen:

Heren dubbel:  niet gespeeld

Damesdubbel: 21-10 en 21-14

Herenenkel 1: 21-9 en 21-17

Damesenkel 1: 21-16 en 21-9

Herenenkel 2: niet gespeeld

Damesenkel 2: 21-6 en 18-8 (opgave Karlijn)

Mix 1: 22-20 en 21-19

Mix 2: niet gespeeld

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.