Jeugdteam pakt verdiend gelijkspel

Zaterdag 10 december gingen we naar Ban in Amersfoort. We waren zonder Karlijn, want die is geblesseerd aan haar schouder. Daarom was Ellemijn mee. Ellemijn is pas 11 en speelt dus in een heel hoge competitie. Omdat we anders telkens maar met z’n drie├źn waren. Ik en mijn vader gingen rond kwart voor 1 weg. Eerst haalden we Ellemijn op, daarna Minka en toen Lennart. We waren om half 2 bij de sporthal van Ban in Amersfoort. Als eerste was de Herendubbel. Deze was in de eerste set spannend maar wel gewonnen. De tweede set ging veel makkelijker. Toen waren de dames aan de beurt met hun dubbel. Deze hebben ze net aan verloren. Toen hadden we eerst de 2 herenenkels. Deze was bij beide de eerste set spannend de tweede hebben we dik gewonnen. Toen was eerst Minka met haar damesenkel. Deze heeft ze in de eerste set verloren. De tweede set pakte ze zich goed terug maar toch net verloren. Daarna was Ellemijn. Voor haar is het bijna niet te doen om te winnen. Toch had ze de eerste set 2 punten en zich verbeterd in de tweede set met 9 punten. Nadat we bijna alles gehad hadden waren de mixen aan de beurt. Eerst waren ik en Minka. We verloren de eerste en tweede set net met 2 punten verschil. Daarna hadden we Lennart en Ellemijn. De eerste set wonnen ze. De tweede set verloren ze net. De derde set wonnen ze weer. De uiteindelijke uitslag is 4-4, hetzelfde als de vorige keer.

 

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.