Winst na zware strijd voor derde team

Het begon allemaal met een spannende reis in de Jimny. Racend over de wegen bereikte we veilig de sporthal. Daar aangekomen bedachten we dat we koffie nodig hadden, gezien het vroege tijdstip van de wedstrijd. Willem ontving een telefoontje van Stefan. Stefan zat in een bus waarvan de buschauffeur de weg niet meer wist. De verlate wegwijspiet wist de bus weer op het juiste spoor te krijgen. Met wat vertraging wist ook Stefan aan te komen in de sporthal. Door de vertraging miste Stefan zijn kop koffie.

Eenmaal opgewarmd enĀ  half wakker begonnen de dames en de heren aan de dubbels. De dames dubbel van Eline en Joanne had wat ochtend opstart problemen. Beide dames waren met hun hoofd nog in dromenland waardoor er af en toe wat shuttles de verkeerde kant op gingen. Toch wisten Eline en Joanne een punt binnen te halen in 2 sets.
De beide heren Willem en Stefan hadden het zwaarder. Voor hun was het de eerste keer dubbel samen waardoor er gezamenlijk gedoken werd naar 1 shuttle. Maar, de heren zetten hun beste beentje voor. Ze hebben gestreden voor de punten. Helaas geen overwinning voor de heren maar wel een badminton ervaring op de vroege zaterdagmorgen rijker.

Vervolgens werd er een start gemaakt met de singels. De dames van de tegenpartij hadden gewisseld. De eerste dame speelde tweede dame en andersom. De wedstrijden verliepen gemoedelijk. Beide dames haalden winst binnen, 2 punten voor team Wezep.

De heren hebben beide gestreden voor de winst. Stefan vertelde zijn krachten te missen voor de wedstrijd. Oorzaak zal ongetwijfeld de gemiste kop koffie zijn en de avontuurlijke busreis. Toch heeft hij gestreden en maakte hij het zijn tegenstander moeilijk. De mascottes (de aanhang) en de rest van het team volgden vol spanning de wedstrijd. Helaas is de single op het nippertje verloren. Daarna was Willem aan de beurt. Willem streed vol tactische overgave in een spel vol geknal en hard geloop. Na een spannende strijd kwam er een derde set. Vol overgave heeft Willem zich hierin gestort. Helaas moest hij het punt na een verhitte strijd afgeven aan de tegenstander. Tussenstand: 3-3.

Na een korte rustpauze werd er gestart met de mixen. Stefan en Eline wisten beide sets te pakken. Dit leverde weer een mooi punt op voor team Wezep. Tussenstand 4-3 voor Wezep.

De laatste mix streden we voor de winst. Er brak een spannende wedstrijd aan waarin Joanne en Willem hun beste beentje voor moesten zetten. Na een spannende strijd kwam er een derde set. Na een hoop zweet wisten Joanne en Willem deze met 23-21 te winnen.

Uiteindelijke stand 5-3 voor Badminton ’80 Wezep. Na deze harde strijd was het tijd voor wat ontspanning. Gezamenlijk vertrok het team richting de kerstmarkt in Otterloo waar een gezellige middag volgde.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.