Tweede team pakt verdiende punten na winst

Op zaterdag 17 december stond de thuiswedstrijd tegen Dronten gepland. De vorige keer wonnen wij met 6-2, dat stond voor vandaag zeker minimaal weer in de planning.

Vorige keer verloren onze heren in 3 sets, deze keer was het winst voor ons. Een mooi begin.
De Wezepse dames wonnen de vorige keer, dit was deze keer andersom. 1-1 dus.

De 1e single van Jeroen kon helaas niet gespeeld worden door opgave van de 1e heer uit Dronten. De single van Sharon verliep naar verwachting en zij won in 2 sets. Thomas ging ook voor de volle 100% en dit lukte. Hij won ook met 2 sets. Bij Esmee mocht het niet baten, de invaller van Dronten was te sterk met 2 sets.

Toen de mixen. Hier is nog wel het een en ander over te zeggen. Jeroen en Sharon speelden de 1e mix en de 1e set ging nipt aan naar Dronten. Dit hoefde niet te gebeuren en vol goede moed speelden ze voor de winst in de 2e set. Dit pakte goed uit en zo gezegd zo gedaan speelden we een 3e set. Dit ging niet helemaal volgens plan en zo stonden we al gauw 13-19 achter. Jeroen had al bedacht dat het dan uiteindelijk 5-3 zou worden toen Sharon moest serveren op 19-19. Na 1 matchpoint voor Dronten weten te verdedigen won Wezep alsnog de 3e set! 1 van onze mooiste mixen! 🙂 🙂

Thomas en Esmee speelden de 2e mix. Hun eerste mix samen. Na een 1-8 achterstand in de 1e set lieten ze de moed niet in de schoenen zakken en zijn ze goed teruggekomen in zowel de 1e als de 2e set. Ook een mooie winst! Uiteindelijke stand dus 6-2!

Na die tijd nog gezellig een 3e ronde gehouden, en als ‘4e’ ronde hebben we heerlijk gegeten en gedronken bij Willem en Karin! Bedankt het was erg gezellig!

Wij hebben nu rust tot vrijdag 13 januari, dan spelen wij een uitwedstrijd in Bilthoven.

Voor iedereen; fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Team 2

Geplaatst in Competitie, Nieuws.