Eerste team lijdt pijnlijke nederlaag

Het eerste i4Audio team heeft afgelopen zaterdag weinig punten meegenomen uit Barneveld. Daar werd gespeeld tegen het vierde team en de eindstand werd uiteindelijk 1-7.

De dames en heren uit Wezep begonnen met het spelen van de dubbels. Gerald van Dijk trad aan met Casper Mulder. Hij verving Hendri Nagelholt die helaas nog steeds geblesseerd is. De mannen speelden goed samen, maar konden niet op tegen de sterke tegenstanders en verloren helaas. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld speelden twee spannende sets, maar moesten ook hun meerdere erkennen. 

Daarna werden de singels gespeeld en alleen Vera van Dijk heeft deze gelukkig kunnen winnen. Van Dijk speelde een goede en tactische wedstrijd. De andere spelers uit Wezep hadden moeite met het spel van de tegenstanders en hebben hun wedstrijden in twee sets verloren. 

Ook de mixdubbels zijn beide keren in twee sets verloren, waardoor de eindstand op 7-1 uit is gekomen. Met deze nederlaag staat het team zesde en moet het uitkijken dat het niet in de degradatiezone terecht komt. Op zaterdag 14 januari 2017 staat de volgende wedstrijd op het programma en reist het team af naar Utrecht om te gaan spelen tegen DVS Utrecht. Zij staan op de zevende plaats in de competitie, dus vanuit Utrecht moeten de nodige punten mee worden genomen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.