Eerste team eindigt seizoen met spannende wedstrijd

Zaterdag 28 januari stond de laatste wedstrijd voor het i4audio team van Badminton ’80 op het programma. In deze wedstrijd stond er niets meer op het spel. Toch wisten ze er nog een mooie wedstrijd van te maken.

Beide dubbels, met invaller Hendri Hollander, werden 2 spannende 3-setters. Bij de mannen ging deze verloren. De dames wisten de partij wel binnen te slepen.

In de singles kon Hollander geen potten breken. Vera van Dijk en Hendri Nagelholt konden hun single wel makkelijk binnen slepen. Dianne Barneveld maakte er een spannende strijd van, maar kon de partij in de 3e set niet naar zich toe trekken.

In beide mixen kwamen de spelers uit Wezep net tekort, zodat uiteindelijk met 5-3 werd verloren.

Badminton ’80 kan tevreden terug kijken op een goed verlopen seizoen.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.