Jongensteam verliest wedstrijd tegen koploper

Vrijdagavond 20 januari werden we rond 5 uur opgehaald om een uitwedstrijd te spelen in Nijmegen. Eenmaal aangekomen was het een beetje zoeken voor de kleedkamers, maar uiteindelijk hadden we onze kleedkamer gevonden. Rond half 7 begonnen we met spelen. De eerste dubbel werd gespeeld door Raymon en Yannick, die hebben we helaas verloren. De tweede dubbel werd gespeeld door Yannick en Stan, ook die wedstrijd werd verloren. Daarna kwamen de enkels, die gingen gelijk op en  Raymon wist de enkel te winnen, Yannick en Stan hebben ook die wedstrijd helaas verloren. De laatste dubbel was spannend, maar helaas hebben we die ook verloren. Uiteindelijk zijn we na de pittige wedstrijden  weer richting Wezep gereden met een tussenstop in Heerde. De eindstand is dus uiteindelijk 5-1 geworden. Op naar volgende week!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.