Afsluiting recreantencompetitie

Voor de recreanten zit het competitieseizoen er ook op. Afgelopen woensdag vond de afsluitende avond bij ons plaats. Alle teams komen dan samen om een avondje gezellig te badmintonnen, dus met 7 teams was het flink druk in de zaal. Onze recreanten hebben ook meegespeeld om eens te kunnen proeven aan deze vorm van competitie.

Na afloop hebben we gezellig nageborreld in de kantine. Hierbij heeft ook de prijsuitreiking plaats gevonden. Ons tweede team heeft uiteindelijk de vijfde plaats behaald. Een paar punten daarboven is op de derde plaats ons eerste team geƫindigd. Na een rommelig seizoen met veel invallers is dit nog een goede prestatie te noemen!

Eind september gaat de competitie in het nieuwe seizoen weer van start. Wij hopen dan wederom met twee teams mee te kunnen doen. Wil jij ook meedoen, al is het alleen maar als reservespeler, dan ben je van harte welkom! Voor meer informatie kun je terecht bij Saskia of Joke.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.