Derde team verliest met gelijkspel

Vrijdag avond, 15 september. Het derde team TTL Wezep maakt zich op voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Inside ’82. Het derde team, eigenlijk een nieuw team voor Amptmeijer Badminton ’80, want drie vierde kwam overgevlogen uit Heerde. Ook hadden we een supporter mee, Kim (vriendin van Thomas) kwam ons aanmoedigen.

We mochten ons om acht uur melden in de sporthal. Een hal met tapijt, wat een feest. Maar desalniettemin begonnen de heren goed aan de dubbel. In de eerste set stonden ze scherp te spelen en wonnen met 11-21. In de tweede set lieten ze het niet vallen, deze werd gewonnen met 13-21. Vervolgens de dames. Dit was een iets ander verhaal. De eerste set werd helaas verloren met 21-15. De tweede set ging mooi gelijk op, maar werd helaas ook verloren met 21-19. Misschien kwam dat wel omdat Joachim ineens Heerde ging aanmoedigen. Huh? Dat was niet de bedoeling!

Oké, niks aan te doen en gewoon door. Thomas speelde de eerste heer enkel. Hij begon goed en won de eerste set met 17-21. De tweede set kwam de tegenstander beter in het spel en won deze met 21-17. De derde set ging mooi gelijk op, maar Thomas kon het helaas niet afmaken. Verloren met 21-17. Ondertussen was Jacobien ook bezig met de enkel. De eerste set werd makkelijk gewonnen met 11-21. De tweede set was een stuk moeilijker en ging het heel erg gelijk op. Ze stond op een gegeven moment 14-17 achter, maar wist dat nog om te buigen naar een 18-21 winst. Joachim was de tweede enkel aan het spelen. De eerste set won hij met 9-21 en de tweede set met 14-21. Miranda was bezig met de tweede enkel. Het was een mooie eerste set, en ze gingen goed gelijk op. Helaas werd deze set wel verloren met 21-19. Oké, geen stress en gewoon weer door. Maar dat hielp helaas niet. Tweede set weer 21-18.

Dan mixen. Joachim en Jacobien mochten het spits afbijten. Het ging ze zoals verwacht goed af en ze wonnen met twee keer 14-21. Bij Thomas en Miranda ging het allemaal niet zo soepel. De eerste set werd na een spannende verlenging gewonnen met 27-29. De tweede set stonden ze 14-20 voor, maar wisten het toch voor elkaar te krijgen deze set te verliezen met 22-20. Wat een feest. Derde set maar vol voor gaan. Maar helaas ging ook die niet als gepland, verloren met 21-15.

Eindstand is 4-4 geworden, 4-4 verloren naar ons idee.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.