Solide winst voor herenteam

Zaterdag 16 september speelde het herenteam Bakker van Amptmeijer Badminton ’80 haar eerste wedstrijd van dit seizoen. We hebben eerst een aantal nieuwe berichten te delen. Naast de hoofdsponsor Amptmeijer Verzekeringen uit Wezep hebben we een team sponsor, Bakker Bestratingen uit Oldebroek. We zijn allen voorzien van een team tenue waar we blij mee zijn. Daarnaast is ons team gewijzigd. Justin, vorig jaar nog onze tegenstander spelende bij Doorn, is ons team komen versterken. Albert is het team ook komen versterken maar geniet momenteel van een vakantie. Gerard heeft de overstap gemaakt naar het mix team. Cornel, Layo en Cas ontbreken ook dit jaar niet in het team.

Onze tegenstander van vandaag was Thiela uit Tiel. Layo en Justin begonnen met de eerste dubbel. Natuurlijk nog niet zo vaak samen gespeeld, maar ze speelden een super dubbel. Goed aanvallend en mooi samenwerkend. De dubbel werd in twee sets gewonnen. Cornel en Cas speelden ook een dubbel, maar dit ging niet zo als gehoopt. De partij werd in twee sets verloren.

Cornel had het in de eerste set van zijn single lastig, beide spelers waren aan elkaar gewaagd, maar hij won de eerste set wel. De tweede set werd met ruime cijfers gewonnen.

Justin maakte het in de eerste set ook spannend, stond een aantal puntjes voor, maar kon wat moeilijk het laatste punt scoren. Gelukkig werd de set wel gewonnen. De tweede set won hij ook.

Layo mocht ook singelen. Hij speelde een solide wedstrijd en won in twee sets.

Cas won de eerste set maar in de tweede set kon hij het laatste punt niet maken en moest er een derde set aan te pas komen. Gelukkig werd de derde set gewonnen.

Cornel en Layo speelden met vlagen goed, maar maakten ook foutjes. De tegenstanders konden ook een leuk potje badmintonnen. In twee sets werd de partij niet beslist maar de derde set werd gelukkig door onze jongens gewonnen.

Justin en Cas speelden de laatste dubbel en wonnen in twee sets.

Kortom met 7-1 gewonnen, een mooi begin van het seizoen. A.s vrijdag 22 september speelt het herenteam uit tegen Apollo in IJsselstein.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.