Zwaar bevochten maar nipt verlies voor tweede team

Het seizoen is weer begonnen dus ging het tweede team Amptmeijer 2 weer volle goede moed beginnen aan de wedstrijd tegen Hellas.

De herendubbel werd gespeeld door RĂ©mon en Jeroen. Het was een spannende pot met veel mooie punten. Het werd daarom ook een drie setter. Uiteindelijk wist het Amptmejjer team te winnen.

De dames dubbel werd gespeeld door Esmee en Joanne. De dames hadden er veel zin in en ook bij hun vielen er mooie punten. De dames wouden graag de zaaltijd maximaal benutten dus maakten zij er ook een drie setter van. In derde set maakten ze het nog erg spannend maar wisten de pot ook te winnen.

Tussenstand 0-2

Jeroen was al lekker warm gespeeld in de dubbel dus die mocht beginnen aan zijn single. Jeroen speelde goed en bouwde het spel goed op en maakte goede punten. De punten vielen te veel aan de kant van de tegenstander en Jeroen verloor in 2 sets.

Joanne was klaar voor haar single. Ze speelde sterk en had een aantal mooie punten. In de tweede set wordt toch wel spannend en verliest ze die met 22-20. In de derde set komt ze sterk terug en wint met 15-21.

Nu mocht Casper beginnen aan de single. Hij begon goed maar kon niet genoeg punten binnen slepen en verloor de single in twee sets.

Esmee haar single verliep goed maar kon de eerste set net niet winnen. Ze verloor de set met 21 -18. In de tweede set lukte het ook niet en verloor Esmee haar single.

Tussenstand 3-3

De mix was de beslissende pot voor deze wedstrijd. Esmee en Casper speelden goed maar lieten de punten liggen. Het werd een drie setter met 21-15, 16-21 en 21-15.

De laatste mix werd gespeeld door Jeroen en Joanne. Ze speelde erg goed, maar konden de pot niet binnen slepen en verloren in 2 sets met 21-19.

Het was een mooie wedstrijd waar goed werd gespeeld aan beide kanten.

De eindstand is 5-3 geworden.

Zaterdag de 23ste spelen we thuis tegen de Sjeve Sjuttel.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.