Eerste team start seizoen met gelijkspel

Afgelopen woensdag 20 september heeft het eerste team Amptmeijer 1 seizoen geopend door 4-4 gelijk te spelen tegen Ban uit Amersfoort. De wedstrijd begon met het spelen van de herendubbel. Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt begonnen de herendubbel wat wisselvallig door de eerste set te verliezen. Zij wisten zich op tijd te herpakken door de tweede set te winnen. De derde set had een spannende climax, helaas wisten de heren uit Amersfoort aan het langste eind te trekken. De dames uit Wezep konden weinig potten breken in hun damesdubbel en verloren deze in twee sets.

Gerald van Dijk en Vera van Dijk speelden een mooie wedstrijd in de singel en wonnen allebei! Dianne Barneveld kon maar moeizaam vat krijgen op het spel van haar tegenstandster en verloor dan ook de wedstrijd. Hendri Nagelholt had een spannende driesetter en wist gelukkig aan het langste eind te trekken. Tussenstand was 3-3 bij het ingaan van de mixdubbel.

Van Dijk en Van Dijk speelden een heel solide mixdubbel en gaven hun tegenstanders geen enkel moment de kans om in hun spel te komen. Zij wonnen hun partij dan ook. Nagelholt en Barneveld hadden een mooie start van de wedstrijd. Helaas speelden hun tegenstanders een erg goede mixdubbel en hier konden de Wezepers geen vat op krijgen. De eindstand: 4-4.

Komende dinsdagavond wordt er gespeeld in Arnhem tegen Beca. 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.