Derde team pakt thuis eerste winst

De eerste thuiswedstrijd van team 3 TTL Wezep is een feit…

Voor de “overgevlogen” oud Heerde spelers was dit de eerste thuis wedstrijd in het prachtige blauwe clubshirt van Amptmeijer Badminton ’80 en daarom moest er natuurlijk wel gewonnen worden.

Onze uitdagers uit Nunspeet hadden de vorige wedstrijd met 8-0 verloren en kwamen maar met 1 doel, namelijk zoveel mogelijk punten mee naar huis nemen.

Ook ons team wilde, na het gelijke spel van vorige week, zoveel mogelijk punten bij elkaar sprokkelen.

Thomas en Joachim beten de spits af tegen Peter en Jeffrey. Met tweemaal 21-13 was het eerste punt binnen. Daarna was het de beurt aan de dames. Jacobien en Miranda haalden tegen Kelly en Laura vrij eenvoudig de eerste set binnen. De tweede set verliep iets lastiger, maar werd met 21-19 wel gewonnen.

Hoppa 2-0!

Toen was het de beurt aan Joachim en Thomas om zich door de heren singles te manoeuvreren.

Thomas speelde een prima single maar wist helaas niet de winst te pakken tegen Jeffrey, deze partij eindigde in 19-21 en 14-21. Tegelijkertijd wist Joachim tegen Peter de partij met 21-17 en 21-8 te winnen.

Bam 3-1!

Daarna was de beurt aan Jacobien en Miranda om Kelly en Laura te verslaan in de dames singles.

Hierbij werd hetzelfde eindresultaat behaald als bij de heren singles. 1 winst en 1 verlies partij. Miranda wist helaas niet te winnen met als resultaat in de eerste set:  13-21 en in de tweede set 17-21.

Jacobien wist, nadat vele zweetdruppels de grond bereikt hadden, de overwinning te behalen en versloeg in een tweesetter Kelly met 21-17 en 21-18.

 Yoooo 4-2!

Last but not least was het tijd voor de mix-doubles. Joachim en Jacobien wisten in een saaie zakelijke pot Peter en Kelly te verslaan met 21-15 en 21-12. Thomas en Miranda behaalden hetzelfde punten aantal, namelijk 15-21 en 12-21. Helaas maakten Jeffrey en Laura aanspraak op de winst.

Kabesh! 5-3!

Onze eerste overwinning is een feit! Op naar Bilthoven!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.