Ook bij het ochtendgloren wint vierde team

In de vroege ochtend begonnen we de reis met goede moed in de nieuw auto van Mark naar Barneveld. Daar aangekomen, eerst een kop koffie om wakker te worden en na een wat langzame start begon het vierde team Kamphuis de dubbels te spelen.

De heren begonnen aardig goed in de eerste set, maar werden langzaamaan ingehaald door de tegenstanders en verloren de eerste set met 17-21. De tegenstanders waren goed op dreef en de tweede set werd ruim verloren. De dames begonnen juist wat stroef met de dubbel wedstrijd en veel shuttles vlogen of juist ver uit het veld of haalden het net niet. Maar langzaamaan ging het steeds beter en wonnen ze de wedstrijd uiteindelijk in een 2-setter. Het is nu 1-1.

Onze eerste heer Gerard begon zijn single met een wat trage start. Wat hij ook deed, de shuttle deed niet wat hij wou en hij verloor de eerste set. Maar hier liet hij het natuurlijk niet bij zitten en na veel gezweet en geploeg won hij de tweede set. De derde set was heel erg spannend en beide heren wouden niet wijken, maar eindelijk heeft onze Gerard toch echt de winst binnen gehaald en won de wedstrijd. De singles van de dames waren minder spannend en beiden wonnen vrij makkelijk. Sharon haalde de winst binnen in vrij korte tijd met een duidelijk mind-set dat ze ging winnen en Eline na een wat trage start won ook de singel in een twee setter. Nu was het Mark’s beurt. Het is duidelijk dat Mark veel gegroeid is de laatste tijd en de wedstrijd was zeker heel erg spannend, maar jammer genoeg haalde hij het net niet en verloor de wedstrijd tegen Rene Bakkenes, wat zeker geen schande was. De stand is nu 2-4 voor Wezep.

De mixen zouden bepalen of we wonnen of gelijk zouden spelen met Barneveld. Gerard en Eline begonnen goed in de mix, maar de tegenstand werd steeds groter. Na de eerste set gewonnen te hebben en de tweede verloren waren ze vastbesloten om deze punt toch zeker binnen te halen en dat lukte eindelijk na veel gezwoeg en frustratie met 19-21. Willem en Sharon begonnen goed samen en haalden aardig wat punten binnen, maar ondanks de goede wil en hard werk vonden de tegenstanders hun zwakke plekken en speelden ze hen daarop uit. Het was duidelijk dat Willem en Sharon nog wat vaker samen zouden moeten spelen om elkaar beter aan te vullen op het veld, omdat ze zeker de potentie hebben om deze mix te winnen. De eindstand was uiteindelijk 3-5 voor Wezep.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.