Derde team zit in winnende flow

Woensdag avond, 4 oktober. Het derde team TTL Wezep mocht afreizen naar Epe. We waren niet in de originele opstelling, Miranda lag ziek op bed. In haar plaats hebben we Eline mee gesleept.

We werden om half 8 op de baan verwacht. Ze spelen hier met plastic, alleen wel met de blauwe band. Deze shuttles zijn sneller dan de groene waar wij zelf mee spelen. Dat het niet helemaal vlekkeloos verliep bleek wel in de heren dubbel, Joachim en Thomas hadden moeite met deze wedstrijd. Ze verloren helaas in drie sets met 23-21, 15-21 en 21-15. Dan moeten de dames maar laten zien hoe het wel moet. En dat deden ze, met 7-21 en 11-21 hebben ze ruim gewonnen.

1-1 en we gaan de singles in. Thomas speelde eerste heer. Het was een mooie pot, en hij won hem uiteindelijk met 18-21 en 20-22. Jacobien speelde ook een sterke single, 18-21 en 12-21. Joachim had een zware partij, maar wist deze ook af te sluiten in twee sets. Met 15-21 en 19-21 werd ook deze gewonnen. Als Eline haar single nou ook kan winnen gaan we al met de overall winst naar huis vanavond. En dat deed ze. In een spannende partij waar drie sets voor nodig waren won ze met 21-16, 17-21 en 14-21. 1-5 in ons voordeel!

Vervolgens de mixen. Joachim en Jacobien speelde hun goede spelletje en wonnen de mix gemakkelijk met 10-21 en 9-21. Thomas en Eline hadden er wat meer moeite mee. De eerste set verloren ze met 21-18, maar ze herpakten zich goed in de tweede set met 15-21. De derde set hebben ze nog gepakt met 18-21. Eind uitslag 1-7! Uiteraard willen we Eline bedanken voor het invallen en onze trouwe supporters Kim en Marc voor de nodige steun.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.