Team twee gaat strijdend ten onder

Het begon allemaal op woensdag avond om 19.15 in de Kamphal te Wezep. De spanning is om te snijden, want er staat een spannende wedstrijd op het spel. Het tweede team Amptmeijer 2 van Amptmeijer Badminton ’80 tegen het tweede team van Flevoland.
De heren Casper en Rémon mochten de spits afbijten en begonnen na een stevige warming up aan hun herendubbel. De heren van Amptmeijer hadden wat moeite met opstarten, maar na de 11 punten bereikt te hebben begonnen ze warm te lopen. Een spannende 20-20 vlak voor het eind van de eerste set zorgde ervoor dat de spanning in de zaal hoog opliep. Ondanks dat verloren ze helaas de eerste set met 22-20. Vol goede moed zijn de heren begonnen aan de tweede set. Helaas verloren de heren deze set met 21-17.
Vervolgens streden de dames Esmee en Joanne om de eer. In de eerste set waren de dames nog niet goed warm, maar in de tweede set waren de dames van Amptmeijer duidelijk dominant aanwezig. De tweede set wonnen ze dan ook met 21-15. Helaas verloren de vrouwen in de derde set met 7-21.
Er werd een start gemaakt met de 1e singles. Beide waren spannend.
Joanne wist haar single te pakken in drie sets.
Jeroen streed vol overgave een geweldig mooie single in een derde set en verloor op het nippertje met 16-21.
Ook onze tweede heer, Casper, wist zijn single te winnen in drie sets.
Esmee heeft gestreden om de punten en verloor haar laatste set met 17-21.
Tussenstand: 2-4.
Rémon, Esmee, Jeroen en Joanne bereidden zich voor op hun mix. Beide streden hard. Bij de tweede mix kwam nog een derde set. Helaas verloren beide mixes.
Eindstand: 2-6 verlies. Dit verlies hebben ze maar even weggedronken met een stevige borrel.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.