Uitslagen competitie week 4

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde dinsdag avond uit tegen ’t Pluumpje in Eerbeek en pakte de overwinning met 2-6. Het tweede team Amptmeijer 2 moest woensdagavond thuis aantreden tegen Flevoland wat helaas eindigde in een 2-6 verlies. Tegelijkertijd speelde het derde team TTL Wezep uit tegen BC Epe uit Epe, zij wisten maar liefst met 1-7 te winnen. Het vierde team Kamphuis speelde zaterdag thuis tegen de Sjeve Sjuttel, ook zij pakten een ruime overwinning met 7-1. Het herenteam Bakker mocht ook thuis aantreden tegen OSM Badminton uit Maarssen, met als eindresultaat een gelijkspel. Het meidenteam Amptmeijer 3 speelde ten slotte uit tegen Veenendaal en heeft daar hun eerste overwinning behaald van 0-6! Helemaal geweldig, dames!

De komende twee weken zijn de teams vrij. De eerste thuiswedstrijd wordt weer gespeeld op woensdag 25 oktober door het derde team tegen Dronten. Zaterdag 28 oktober speelt het eerste team thuis tegen Leusder BC.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.