Jeugdteam pak eerste (volle) winst

Ellemijn, Lois en Hanna moesten spelen in Veenendaal. Omdat Ellemijn vorige week is geopereerd aan haar oog ging Gwen voor de zekerheid mee. Gwen heeft de singel van Ellemijn gespeeld en de dubbel van Lois.

De eerste wedstrijd was een dubbel. Ellemijn en Hanna moesten spelen en die hebben ze gewonnen met 16-21 en 11-21.

Tegelijk met de dubbel, speelde Lois haar singel. Lois heeft ook alles gewonnen met 9-21 en 15-21. Uiteindelijk moest een ander team ook spelen dus toen hadden we maar één veld om te spelen.

Daarna gingen Lois en Hanna een dubbel spelen. Zij wonnen ook met 2-21 en 16-21. De tweede set van Lois en Hanna was best spannend, maar eindelijk wonnen ze wel. Na Lois en Hanna ging Gwen (de singel van Ellemijn) spelen. Gwen won ook beide sets met 13-21 en 13-21.

Na de singel van Gwen gingen Ellemijn en Gwen (in plaats van Lois) de dubbel spelen. Ook zij wonnen de wedstrijd met 11-21 en 8-21.

Toen kwamen we aan bij de laatste wedstrijd van Hanna. Met hoop stonden we te kijken. Op dat moment stond het 5-0. Het zou toch mooi zijn als we alles konden winnen. Echt wel!! Hanna had dik gewonnen met 8-21 en 9-21.

Dit was onze eerste winst!!!! En ook nog alle wedstrijden gewonnen.

Dat moest gevierd worden dus zijn we met z’n allen naar de McDonalds voor een McFlurry. Het regende hard buiten maar wij gingen lekker aan het ijs!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.