Eerste team pakt leiding na winst in Apeldoorn

Het eerste teamĀ  Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton ’80 uit Wezep heeft afgelopen maandag zes punten meegenomen vanaf de uitwedstrijd tegen Appoldro. De heren uit Wezep begonnen goed door de eerste set van hun dubbel te winnen. Helaas verloren zij de tweede set. Gelukkig herpakten zij zich op tijd en wonnen de derde en beslissende set. De damesdubbel werd gemakkelijk in twee sets gewonnen door de dames uit Wezep.

Gerard van Dijk kon helaas zijn singel niet winnen en verloor in twee sets. Vera van Dijk speelde een solide, sterke partij en hield haar tegenstandster constant onder druk. Een mooie overwinning voor haar. Hendri Nagelholt won zijn partij, al had hij hier wel drie sets voor nodig. Dianne Barneveld won gemakkelijk de eerste set in haar singel. Echter herpakte haar tegenstandster uit Apeldoorn zich op tijd en hierdoor verloor Barneveld haar partij.

Met een 2-4 voorsprong werden de mixdubbels gespeeld. Van Dijk en Van Dijk speelden bij vlagen erg goed, alleen kon de tegenstander af en toe goed met hun spel omgaan en de nodige punten pakken. Gelukkig wisten de Wezepers hun partij wel in drie sets te winnen. Nagelholt en Barneveld speelden een erg spannende eerst set en wonnen deze uiteindelijk met 25-27. De tweede set wonnen zij gemakkelijker waardoor de eindstand op 2-6 uitkomt.

Een mooie overwinning waardoor Amptmeijer Badminton ’80 momenteel gedeeld eerste in de poule staat. Op 28 oktober wordt er thuis gespeeld tegen Leusder BC.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.