Dutch Open 2017

Ook dit jaar zijn we weer met een groepje van de jeugd naar Almere getogen voor de Dutch Open en een clinic. Ellemijn, Hanna, Amy, Loïs, Michel en Ynte hebben een uurtje training gekregen van niemand minder dan Eefje Muskens en Ruben Jille. Daarna konden ze een paar uur wedstrijden kijken en rond lopen. Voor Ellemijn en Hanna hadden we nog extraatje kunnen regelen, zij mochten met twee dames voor de damessingle oplopen (net zoiets als bij voetbal) en daarna mochten ze aan de kant van de baan de wedstrijd volgen. Al met al een leuke dag waarbij de kinderen weer hebben genoten.

Hierbij nog een verslagje van Loïs:

Met het uitje van dit jaar zijn we naar een grote sporthal in Almere geweest. Het was een lange reis, maar we hebben ons wel vermaakt in de auto. Toen we in de sporthal waren zag je pas hoe groot hij was! Eerst gingen we even naar een wedstrijd kijken en wat slaan ze snel over ! Het waren internationale wedstrijden. Landen zoals China en Japan deden mee.
We krijgen toen een clinic van een bekende badmintonner, ze nam helaas afscheid.  Ik heb heel veel geleerd van de clinic. Toen mochten we 2 uur lang zelf rondlopen, ik heb toen veel wedstrijden gekeken. Toen we allemaal verzameld waren gingen we naar de Mc Donalds. Het was heel lekker. Toen we weer in de auto zaten, vond ik het jammer dat het alweer afgelopen was.  Het was een superleuke dag!
Hier nog een impressie van deze dag.
Geplaatst in Jeugd, Nieuws.