Vierde team behoud eerste plek in poule

Zaterdag 28 oktober stond voor het vierde team Kamphuis de uitwedstrijd tegen Heerde gepland. Omdat Eline nog heerlijk in Thailand  zit speelde Linda vandaag met ons mee. Ons team staat momenteel de eerste plaats in de poule te verdedigen met Heerde 1 puntje onder ons. Het werd dus een belangrijke wedstrijd.

Voor onze heren uit Wezep was het geen goed begin. De dubbel werd met ruime punten gewonnen door Heerde. De dames dubbel verliep een stuk beter en werd gewonnen met 21-17 en 21-15.

Met 1-1 gingen we dus de singles in. Gerard stond een mooie partij te spelen tegen de 1e heer van Heerde. Hij verloor de 1e set met 17-21, de 2e set ging net zo gelijk op maar helaas ging ook deze set met 23-21 naar Heerde. Op de baan ernaast stond Sharon tegen Gea te spelen en zoals altijd waren ze weer aan elkaar gewaagd. De eerste set won Sharon met een duidelijk verschil, maar de 2e set was precies andersom, 12-21. In de laatste set gaf Sharon een 11-3 voorsprong weg waardoor het nog wel 20-20 werd. Helaas, de laatste twee punten waren voor Heerde. Mark mocht zijn overwinning binnen halen door te winnen met 21-7 en 21-14. Linda speelde ook twee mooie sets en wist deze ook te winnen met 21-13 en 21-11.

Met 3-3 de mixen in. Gerard en Linda wisten het nog even heel spannend te maken. De eerste set werd gewonnen met 21-18. In de tweede set speelde ook Heerde een goede partij en verloor Wezep met 19-21. De derde set bleef de hele wedstrijd gelijk opgaan maar wonnen Gerard en Linda met  22-20! Op de baan ernaast verloren Willem en Sharon in twee sets.

De eindstand was 4-4 waardoor wij met 1 punt voorsprong nog steeds eerste in de poule blijven!

Volgende week spelen we weer in Heerde, dan tegen het derde team.

Linda, bedankt voor het invallen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.