Ruime overwinning voor derde team

Afgelopen woensdagavond 25 oktober speelde het derde team TTL Wezep alvast haar thuiswedstrijd. Teamcaptain Thomas K was aan het genieten van een welverdiende vakantie en werd vervangen door de andere Thomas alias Thomas G.

Na een goede warming up ging de wedstrijd van start met de herendubbel. Onze mannen wonnen de eerste set. De tweede set ging wat moeizamer, door te veel onnodige fouten werd deze verloren. Gelukkig wisten ze zich te herpakken en de beslissende derde set werd met ruime cijfers binnengehaald. (21-14, 15-21 en 21-9)

De dames kenden een moeizaam begin maar kwamen alsnog op stoom. In de tweede set konden de dames van Dronten in eerste instantie goed meekomen en er werden mooie rally’s gespeeld. Onze dames schakelden echter een tandje bij en de wedstrijd werd in twee sets gewonnen. (21-13, 21-17)

Tussenstand 2-0.

Hoewel er nog flink wat zweetdruppels voor nodig waren, werden alle singles in twee sets binnengesleept. Joachim speelde een degelijke partij (21-13, 21-15). Op de baan naast hem had Jacobien het zwaarder tegen de eerste dame van Dronten. Hoewel er in het verleden regelmatig 3-setters aan te pas kwamen, wist ze de partij dit keer in twee sets naar zich toe te trekken (21-16, 21-13).

Daarna was het de beurt aan Gerard en Miranda. Gerard speelde een goede single (21-17, 21-17). Miranda pakte de eerste set, maar maakte het in de tweede set nog erg spannend. Gelukkig wist ze – na flink wat aanmoediging vanaf de kant- een achterstand van 6 punten nog net op tijd om te buigen. (21-15, 22-20)

Tussenstand 6-0.

Tot slot was het tijd voor de mix. Joachim en Jacobien wisten de mix als snel naar zich toe te trekken (21-13, 21-17). Miranda en Gerard hadden het lastiger. De eerste set werd verloren. De tweede set ging het beter lopen en wisten ze bij te blijven. Helaas was de tegenstander te sterk en werd er nipt verloren. (11-21, 19-21)

Eindstand 7-1!

Gerard bedankt voor het invallen en de rest van de aanwezige leden natuurlijk ook bedankt voor de support!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.