Eerste winst voor tweede team

Op zaterdag 28 oktober mocht het tweede team Amptmeijer 2 afreizen naar Putten.
De geur van de overwinning hing in de lucht! (rook erg naar kibbeling lekkerbekjes en zoute haring).
De heren Casper en Rémon mochten na het inslaan beginnen. Hun eerste set verliep moeizaam, in de twee sets daarna kwamen de heren beter in hun spel en konden deze dubbel in drie sets winnen. Joanne en Esmee speelden een goeie dubbel maar konden in de derde set net niet de winst binnenhalen.
Met een tussenstand van 1-1 begonnen we aan de singles. Jeroen speelde een goede partij maar trok helaas in beide sets aan het kortste eind.
Joanne zat goed in haar spel en kon de winst in twee sets binnenhalen. Casper begon zijn eerste set met iets teveel fouten, in de twee sets daarna kon hij zijn tegenstander goed rondspelen en wist in drie sets te winnen. Esmee had in de eerste set moeite met in haar spel komen.
Gelukkig verliep de tweede set een stuk beter en kon ze er een derde set uitslepen, hier kwam nu ook conditie om de hoek kijken.
Esmee wist haar spel vast te houden en wist haar eerste single overwinning binnen te slepen.
We stonden 4-2 voor toen we aan de mixen begonnen, en we waren vastberaden om de winst dit keer binnen te slepen. Esmee en Rémon speelden een moeilijke partij en verloren in twee sets. Joanne en Jeroen konden in twee spannende sets winnen en de wedstrijd beëindigen met een 5-3 winst.
Volgende week mag het tweede team weer in de vroege ochtend uit spelen tegen Harderwijk.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.