Weer gelijkspel voor eerste team

Zaterdag 28 oktober stond de wedstrijd Amptmeijer Badminton ‘80 tegen Leusder BC op het programma.

De heren, Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt, kwamen in beide sets snel op achterstand. Daarmee liepen ze achter de feiten aan. Ze konden dit helaas niet ombuigen en verloren. Bij de dames viel Jacobien van Egteren in voor Dianne Barneveld. Met Vera van Dijk speelden ze samen een overtuigende wedstrijd, die makkelijk werd gewonnen. In de singles hadden beide heren sterke opponenten. Van Dijk wist zijn single na een 19-12 achterstand in de 3e set nog om te zetten in een overwinning. Nagelholt kwam helaas te kort. De singles van beide dames leverde weinig problemen op. Met een 4-2 tussenstand werden de mixen ingegaan. Van Dijk en Van Dijk trokken in hun mix, ondanks een aantal matchpoints, na 3 sets aan het kortste eind. Nagelholt en Van Egteren kwamen er in hun mix geen moment aan te pas. Met het gelijkspel kan Amptmeijer Badminton ‘80 weer 4 punten aan hun totaal bijschrijven.

Zaterdag 4 november wordt er thuis gespeeld tegen mede koploper WSV uit Apeldoorn.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.