Eerste team neemt koppositie over

Zaterdag 4 november stond voor het eerste team Amptmeijer 1 een belangrijke wedstrijd op het programma. Er werd thuis in Wezep gespeeld tegen WSV dat voor aanvang van de wedstrijd aan kop ging met een verschil van 2 punten.
Er werd begonnen met de herendubbel. Hendri Nagelholt en Gerald van Dijk speelden een sterke partij en wonnen in twee sets. De dames Vera van Dijk en Dianne Barneveld speelden in hun dubbel de tegenstanders goed uit waardoor ze ook in twee sets wonnen. Na deze goede start van de wedstrijd zijn de singles gespeeld. Gerald van Dijk startte met de eerste herensingle en won deze in twee sets. Vera van Dijk speelde ondertussen een zware partij tegen de eerste dame van WSV. De eerste set won ze, de tweede ging verloren maar in de derde set herpakte ze zich en sleepte ze de partij binnen. Hendri Nagelholt speelde in zijn single een sterke partij en in twee sets haalde hij het punt binnen. Dianne Barneveld verloor de eerste set van haar single. In de tweede set ging het erg gelijk op maar helaas verloor ze deze in de verlenging en daarmee de partij.
Met een voorsprong van 5-1 begonnen de Wezepers aan de mixen. Van Dijk en Van Dijk hadden het in hun partij niet makkelijk. In de derde set herpakten ze zich en sleepten ze het punt binnen. Nagelholt en Barneveld speelden een mooie partij, maar wisten hun goede spel niet in winst om te zetten.
Hiermee komt de eindstand op 6-2. Een mooie overwinning waarmee het team de koppositie in de poule overneemt van WSV. De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 november. Dan wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen Barneveld.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.