Vierde team vergroot voorsprong eerste positie

Vandaag opnieuw een uitwedstrijd voor het vierde team Kamphuis. Na de spannende wedstrijd van vorige week tegen Heerde 1, moesten we opnieuw naar Heerde om tegen het 3e team van Heerde te spelen.

Mark reed opnieuw solo naar Heerde. Hij kan maar niet genoeg krijgen van zijn mooie Opel die hij sinds kort in zijn bezit heeft.

Verder was Sharon ook bereid te rijden. Sharon ging eerst maar liefst een half uur in de rij staan om haar auto door de wasstraat te halen.

Gerard, Willem en Eline stapten dan ook in een perfect schone auto.

In de kantine van de sporthal in Heerde, stond de barkeeper, die ons weer verwelkomde met de kreet: Oh daar zijn de “bessembiender” weer. Voor de jongeren onder ons. Dat was vroeger de scheldnaam voor Wezepers.

Na de koffie gingen we aan de slag.

Mark had een nieuw racket. Samen met Willem werd de dubbel gewonnen in een driesetter. Tussentijds hadden onze dames, Sharon en Eline de Heerde dames stevig aangepakt.

Zowaar 2-0 voorsprong.

De singles werden gestart door Gerard en Sharon. Sharon walste over haar dame heen, maar Gerard had het wat lastiger. De eerste set stond hij dik achter. Na een inhaalrace verloor hij toch nog net met 21-19. De 2e set was voor onze Gerard en ook in de derde set was hij de baas.

Tussentijds was het Bert van Zweden de trainer van Heerde, die alle tactische registers opentrok. Maar dat hielp niet want, onze Eline zorgde voor het vijfde punt.

Nogmaals Mark had een nieuw racket. En met  dit racket bleef hij deze dag ongeslagen. Hoewel Mark niet zo goed speelde als vorige week, zorgde hij toch voor 6-0.

Tenslotte hebben we in de mix partijen toch een punt laten liggen. Gerard en Eline verloren. Eline nog last van de jet-lag?  Sharon en Willem zorgden met hun winst voor een 7-1 stand.

Tussentijds speelden Heerde 1, onze naaste concurrent ook een thuiswedstrijd. Omdat zij met 6-2 wonnen liepen we toch een puntje uit.

Dus met een vrolijke lach kwamen de “BessemBienders” weer in de kantine voor de zogenaamde derde ronde, die wij volgens mij ook hebben gewonnen.

Supporters Joachim en Jacobine bedankt. Ook dank naar onze trouwe supporter Karin, die echter op weg naar Heerde een overstekend paaltje over het hoofd zag.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.