Eerste team boekt eerste verlies

Het eerste team Amptmeijer 1 mocht vroeg aantreden in Barneveld voor de laatste wedstrijd van de eerste ronde. Het  team was tot op heden ongeslagen en bezette de eerste plaats.
De heren gingen van start maar moesten even op stoom komen. De wedstrijd ging erg gelijk op maar de heren konden geen sets naar zich toetrekken, waardoor het eerste punt naar Barneveld ging. Gelijktijdig stonden de dames te spelen, die de eerste set net verloren. In de tweede set was er een tactiek verandering die goed uitpakte. Ook de derde set wist Wezep binnen te slepen.
Gerald van Dijk startte zijn singel: de eerste set ging verloren, maar het zal Gerald niet zijn als hij geen 3-setter speelt in zijn singel. Helaas heeft hij de derde set verloren. Tegelijkertijd stond Vera van Dijk haar singel te spelen welke ze in twee sets won. Hendri Nagelholt had een goede tegenstander en kon weinig grip krijgen op het spel. Hij verloor in twee sets. Dianne Barneveld stond een goede singel te spelen waarbij ze haar tegenstander tactisch uitspeelde in twee sets.
Met een 3-3 tussenstand werd er gestart met de mixen. Van Dijk en Van Dijk speelde een spannende partij maar verloren beide sets met 21-19. Nagelholt en Barneveld gingen goed van start en wonnen nipt de eerste set. In de tweede en derde set wist team Barneveld de wedstrijd naar hun hand te zetten.
Helaas een 5-3 verlies voor het eerste team van Amptmeijer Badminton ’80. Volgende week zaterdag speelt het team thuis tegen Appoldro.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.