Tweede team sleept er een gelijkspel uit

Op zaterdag 11 november mochten wij, het tweede team Amptmeijer 2, thuis spelen tegen de koploper van onze poule, Bas Badminton.
Kort nadat de spelers uit Biddinghuizen waren gearriveerd mochten de heren beginnen met hun dubbel. De afgelopen paar wedstrijden wisten Rémon en Casper hun dubbel te winnen. Ze hadden een taaie wedstrijd aan deze heren uit Biddinghuizen, de eerste set werd nipt gewonnen. Helaas konden ze dit de tweede set niet vasthouden en moest het beslist worden in de derde set. Hier speelden onze heren mooi hun eigen spel en wisten de winst binnen te slepen.
Bij de dames vlogen de vonken er ook van af, na vele lange rally´s wisten de dames de eerste set naar zich toe te trekken. En helaas net als bij de heren lukte dit niet in de tweede set. Ook deze dubbel had een derde set nodig waar de dames ook de winst naar zich toe konden trekken.
Met een 2-0 voorsprong gingen we beginnen met de enkel partijen.
Jeroen liep in deze wedstrijd net achter te feiten aan en verloor in twee sets. Joanne ging een zware partij tegemoet tegen de eeste dame die ook net als Joanne al haar enkels nog had gewonnen. Joanne kon helaas geen grip krijgen op deze wedstrijd en verloor in twee sets.
Casper speelde goed zijn eigen spel en wist in twee sets te winnen van zijn tegenstander. Bij Esmee begon het goed en ze won de eerste set. In de tweede set had ze geen vat op de wedstrijd. Dus hier moest ook weer een derde set worden gespeeld (gelukkig vind Esmee dit helemaal geweldig). In de derde set kon Esmee de dame uit Biddinghuizen goed rond spelen en wist ze de winst binnen te halen.
Voordat we aan deze wedstrijd begonnen, hadden we met een 4-4 gelijk zeker onze doelstelling voor deze dag gehaald. Maar met deze tussenstand was er misschien zelfs een overwinning mogelijk!
We hielden de eer van HET TWEEDE TEAM hoog en… speelden 4-4 gelijk.
Bij beide mixen kon er geen derde set meer worden gespeeld, we moesten hier onze meerdere erkennen in de mixen genoegen nemen met een 4-4 gelijk spel.
In de poule standen heeft dit toch nog een positieve invloed gehad, wij zijn in de afgelopen 3 wedstrijden van de laatste plek gestegen naar een welverdiende vierde plek.
Wij gaan het volgende week zaterdag opnemen tegen het team uit Nunspeet.
Wij danken alle mensen die kwamen om ons aan te moedigen en die voor ons geteld hebben.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.