Uitslagen competitie week 8

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft thuis gewonnen van Appoldro met 7-1. Het tweede team Amptmeijer 2 volgde in hun voetsporen (ook al waren ze eerder klaar) en won thuis met 7-1 van Hellas. Het derde derde team TTL Wezep speelde ook thuis en pakte een mooie 8-0 winst op Inside’82. Het vierde team Kamphuis speelde in alle vroegte uit in Putten en heeft gelijkgespeeld. Het herenteam Bakker speelde dinsdagavond al uit tegen Thiela en heeft met 6-2 verloren. Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde vandaag uit tegen DVS Utrecht en heeft met 6-0 verloren.

In verband met Sinterklaas zijn er volgende week geen wedstrijden. Zaterdag 2 december spelen het meisjesteam, het herenteam en het vierde team thuis. De wedstrijden beginnen zoals gebruikelijk om 13.00 uur in De Kamphal. Aanmoediging helpt ze zeker, dat bleek vandaag wel toen hoofdsponsor Amptmeijer een kijkje kwam en trots weer naar huis ging met de resultaten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.