Tweede team stormt naar de top

Het was weer één van die zaterdagen dat we (het tweede team Amptmeijer 2) om 1 uur in de zaal stonden en vol goede moed beginnen aan onze wedstrijd. De vorige keer hadden we verloren met 5-3 van Hellas. Dit wouden we natuurlijk wel goed maken dus gingen we met extra veel enthousiasme aan de slag met de wedstrijd.

De heren dubbel was zoals gewoonlijk met Rémon en Casper. Het zal eens geen wedstrijd zijn van Amptmejjer Badminton ’80 zonder een 3- setter. Dus Rémon en Casper gingen er gelijk voor en winnen met drie sets.

De damesdubbel verliep goed en de dames van Wezep waren goed aan het spelen en wonnen de pot.

Tussenstand 2-0.

De singles konden nu van start gaan. Cornel was zo aardig om een keertje in te vallen voor onze Jeroen. Jeroen was namelijk een beetje ziekjes en kon helaas de wedstrijd niet spelen. Cornel knalde er even een heerlijk potje uit en won deze ook nog eens.

Joanne speelde haar single goed en stond sterk in haar schoenen. Ze  won haar wedstrijd in een mooi 2-setter.

Casper zoals gewoonlijk weer heerlijk op tijd en mocht de strijd aan gaan met Marius. De vorige keer won Marius met twee sets en Casper wou graag een rematch en won uiteindelijk na een spannende pot in twee sets.

Esmee start goed in haar eerste set maar had ’t lastig in de tweede. De tweede set was verloren gegaan dus ze mocht een leuke drie setter spelen. Deze spannende drie setter werd uiteindelijk gewonnen door Esmee.

Tussenstand 6-0.

De mixen waren nu aan beurt. Cornel en Joanne mochten samen spelen terwijl ze dit nog niet vaak hadden gedaan. Ze gingen vol goede moed aan de slag met de wedstrijd en wonnen deze ook in twee sets.

Esmee en Remon speelde hun mix ook volle goede moed maar konden helaas niet alle rust behouden. Ze konden helaas net niet genoeg punten binnen halen.

Eindstand 7-1 voor Amptmejjer Badminton ’80.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.