Derde team slaat tegenstander volledig naar huis

Het derde team TTL Wezep speelt een thuiswedstrijd tegen Inside ’82 team 3. We zijn rond en hebben deze tegenstanders al een keer gehad. We begonnen vol goede moed aan deze match. De vorige keer was het 4-4 geworden. De bedoeling is om dit te verbeteren.

De eerste wedstrijd. Joachim en Thomas speelden een sterke pot en wonnen met 21-12 en 21-17. Ze zaten goed in hun spel en creƫerden mooie kansen om aan te vallen. Tweede wedstrijd, de dames dubbel. Jacobien en Miranda zaten goed in het spel ook en wonnen de eerste set met 21-13. De tweede set ging nog beter en werd gewonnen met 21-6. Ze gaven de tegenstanders geen kansen en maakte zelf vrijwel geen fouten.

Vervolgens de enkels. Thomas speelde de eerste 10 punten van zijn wedstrijd erg goed, maar liet het daarna wat liggen, 16-21. Gelukkig kon hij zich in de tweede set goed herpakken en deze werd dan ook gewonnen met 21-16. Omdat Thomas het nooit in twee sets kan moest er nog een derde gespeeld worden. Ook deze wist hij te winnen, met 21-13. Jacobien had ondertussen minder tijd nodig, zij won 21-13 en 21-9. Ook Joachim had niet veel moeite met zijn partij, deze won hij met twee keer 21-7. Miranda speelde ook een sterke pot. In beide sets liet ze zich niet gek maken door haar tegenstander en won met 21-18 en 21-16.

Als afsluiting werden de mixen gespeeld. Ook hier werd goed gespeeld door Wezep, Joachim en Jacobien wonnen met 21-15 en 21-5. Thomas en Miranda wonnen met 21-16 en 21-14. Dit betekent dat we hebben gewonnen met 8-0 en staan nu met 1 punt verschil op de eervolle eerste plaats!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.