Eerste team herpakt winning mood

Het tweede gedeelte van de competitie is aangebroken. Afgelopen zaterdag heeft het eerste team Amptmeijer 1 tegen Appoldro 2 gespeeld. De eerste wedstrijd eindigde toen in een 6-2 overwinning voor de spelers uit Wezep, dus ook nu moesten de nodige punten binnengesleept worden.

Er werd voortvarend gestart met het winnen van de heren- en damesdubbels. De heren en dames uit Wezep wisten hun tegenstanders goed onder druk te zetten en hiermee de partijen te winnen. Na het spelen van de dubbels, kon er gestart worden met de singels. Gerald van Dijk speelde tegen een goede invaller uit Apeldoorn. Gerald speelde een erg goede singel, maar moest helaas zijn meerdere erkennen tegen het geroutineerde spel van zijn tegenstander. Vera van Dijk wist precies hoe zij haar punten moest maken en trok gemakkelijk haar partij naar zich toe. Hendri Nagelholt had in de eerste set van zijn partij moeite om controle te krijgen op het spel van zijn tegenstander en verloor hierdoor helaas de eerste set. Gelukkig herpakte hij zich op tijd en wist de tweede en derde set te winnen. Dianne Barneveld en haar tegenstandster gingen in de beide sets van hun singel gelijk op. Gelukkig trok de dame uit Wezep twee keer aan het langste eind en zo won zij ook haar partij.

In de mixdubbels hadden Van Dijk en Van Dijk weinig moeite met hun tegenstanders en zij wonnen de partij gemakkelijk. Nagelholt en Barneveld hadden wat meer moeite met hun tegenstander, maar zij wisten met de juiste tactiek en gecontroleerd spelen de overwinning binnen te slepen. Eindstand: 7-1 voor Amptmeijer Badminton ‘80. Met deze overwinning blijft het team in de strijd om het kampioenschap. Echter zitten de team bovenin erg dicht bij elkaar, dus het zal spannend blijven tot en met de laatste speelronden.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.