Tweede heeft smaak van winst te pakken

Zaterdag 2 december stond er een spannende wedstrijd gepland tegen Sjeve Sjuttel voor het tweede team Amptmeijer 2. De vorige wedstrijd hadden we verloren met 3-5, dus we hadden zin in de revance.
Voordat de wedstrijd begon had het team wat struggels. Esmee kon wegens wat lichamelijke klachten niet meespelen. Gelukkig had Vera veel zin om op haar vrije zaterdag morgen vroeg haar bed uit te gaan om met ons mee te spelen. 🙂 Dank je wel Vera!
De rit naar de wedstrijd was wonderbaarlijk rustig met Jeroen als onze chauffeur. Wisten jullie dat Jeroen een nieuw spelletje in zijn auto heeft ontdekt? Het spelletje heet rustig en beheerst rijden. Zijn auto beloond hem met sterretjes als hij netjes en beheerst rijdt. Nadat het foute uur van Q music was kreeg Jeroen steeds minder sterretjes van zijn auto, waardoor het spelletje halverwege de rit maar even werd gepauzeerd.
Na een stevige kop koffie begonnen we de dubbels. Beide stevig gewonnen wat ons de voorsprong 2-0 gaf.
Aansluitend werden de singels gespeeld, hierin behaalde we 3 winst punten.
Als afsluiter speelden we de mixpartijen. Hier wisten we 1 punt binnen te halen.
Eindstand: 6-2 voor Amptmeijer Badminton ’80.
En na al deze spannende wedstrijden was er ruimte en tijd voor ontspanning. Het thuis spelende team van Sjeve Sjuttel had dit goed geregeld met een grote schaal gekruide Kippenwings en een paar heerlijke speciaal biertjes.
Al met al een top dag gehad met een mooie winst partij. Houdt www.toernooi.nl in de gaten voor onze ranking!
Geplaatst in Competitie, Nieuws.