Uitslagen competitie week 9

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft donderdagavond een uitwedstrijd gespeeld tegen Ban in Amersfoort en ze hebben gelijk gespeeld. Het tweede team Amptmeijer 2 speelde zaterdag uit tegen Sjeve Sjuttel en heeft een mooie winst van 2-6 gepakt. Het derde team TTL Wezep speelde vrijdagavond uit tegen Hellas in Nunspeet en wist ook te winnen met 2-6. Het vierde team Kamphuis heeft thuis in het bijzijn van sponsor Henk-Jan Kamphuis een winst van 5-3 behaald tegen Barneveld. Het herenteam Bakker heeft thuis gewonnen van Apollo met 6-2. Het meisjesteam Amptmeijer 3 heeft thuis tegen Inside’82 gelijk gespeeld. Weer een week zonder verlies!

Voor de standen betekend dit (op dit moment) dat zowel het eerste, derde en vierde team evenals het herenteam op de eerste plaats staan! Het tweede team vinden we inmiddels terug op plek 3 na een flinke stijging de afgelopen weken en het meisjesteam staat knap in het midden op plek 5.

Woensdagavond 6 december speelt het eerste team thuis. Het derde team en het herenteam spelen zaterdag 9 december vanaf 13.00 uur thuis. Kom ze weer aanmoedigen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.