Eerste team speelt behoudt voorsprong

Woensdag 6 december is de wedstrijd tussen het eerste team Amptmeijer 1 en BECA 2000 gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd stond het team uit Wezep bovenaan de ranglijst. BECA uit Arnhem stond op 1 punt achterstand op een tweede plaats. Er werd met twee invallers gespeeld, Joanne Cornet en Justin Booij.
De wedstrijd ging goed van start. Hendri Nagelholt en Gerald van Dijk wonnen de herendubbel overtuigend. Vera van Dijk en Joanne Cornet speelden in de damesdubbel een lange driesetter. Na drie sets wisten ze het punt binnen te halen.
De singles verliepen voor Wezep moeizaam. Justin Booij speelde als eerste heer een goede partij. Na een lange strijd verloor hij in de derde set met 21-19. Vera wist in de eerste damessingle geen set te winnen en verloor haar partij. Hendri kon niet echt grip krijgen op zijn tegenstander en moest na twee sets het punt aan Arnhem laten. Joanne verloor de eerste set van haar single. In de tweede set ging het erg gelijk op maar ze verloor deze set en hiermee de partij.
Met een 4-2 achterstand werd begonnen aan de mixen. In de eerste mix wiste Gerald en Vera na een verloren eerste set de partij om te draaien en de tweede en derde set te winnen. Hendri en Joanne wonnen de eerste set, verloren de tweede en wisten in de derde set de winst binnen te halen.
Hiermee eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. Met deze uitslag blijft het eerste team koploper in de poule met een kleine voorsprong op BECA. De volgende wedstrijd voor dit team is op zaterdag 16 december. Dan wordt er om 13.00 uur thuis in de Kamphal gespeeld tegen ’t Pluumpje.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.