Uitslagen competitie week 10

Het eerste team Amptmeijer 1 heeft woensdagavond thuis tegen Beca 2000 gelijk gespeeld. Hiermee staan ze nog steeds op de eerste plaats.

Het tweede team Amptmeijer 2 was deze vrij week. Met een wedstrijd minder gespeeld bezetten zij momenteel de derde plaats.

Het derde team TTL Wezep speelde thuis tegen Irene en heeft er in het bijzijn van de sponsor een winst van 6-2 uit weten te halen. Ook zij staan nog steeds op de eerste plaats.

Het vierde team Kamphuis speelde uit tegen Flevoland en heeft er een winst van 3-5 weg gehaald. Met drie punten verschil brengt dit ze nu op de tweede plaats.

Het herenteam Bakker mocht thuis aan de bak tegen Hellas. Dit resulteerde in een 7-1 overwinning. Ook zij staan nog op plek 1, maar het verschil is zeer minimaal. Volgende week spelen ze tegen de nummer twee uit in Maarssen.

Het jeugdteam Amptmeijer 3 was afgereisd naar Putten en heeft een overwinning van 2-4 weten te behalen. Hiermee staan ze op een vijfde plaats, met een ruime voorsprong op de nummer 6.

Volgende week zaterdag, 16 december, spelen om 13.00 uur in De Kamphal het eerste en derde team evenals het jeugdteam thuis. Kom ze aanmoedigen zodat ze nog wat punten verzamelen voor de kerstvakantie!

 

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.