Uitslagen competitie week 11

Het einde van de competitie is in zicht met nog drie wedstrijden te spelen voor alle teams. Maar eerst is er een paar weken rust zodat iedereen in het nieuwe jaar weer helemaal fris en fit is om nog een paar keer te gaan knallen. Een overzicht van de stand van zaken.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis ’t Pluumpje en heeft een mooie winst van 5-3 behaald. Daarmee staat het team met twee punten voorsprong nog altijd op de eerste plaats. Vrijdag 12 januari mogen ze naar Apeldoorn om tegen WSV Badminton de nodige punten te pakken en hun voorsprong te behouden.

Het tweede team Amptmeijer 2 speelde uit tegen Flevoland en heeft helaas verloren met 5-3. Dit brengt ze vooralsnog op een derde plaats. Zaterdag 13 januari speelt het team thuis tegen Harderwijk, wat momenteel op drie punten achterstand van het team staat.

Het derde team TTL Wezep heeft thuis van Epe gewonnen met 5-3. Deze winst was niet voldoende om de koppositie vast te houden, met een punt verschil staan ze nu tweede. Zaterdag 13 januari reist het team af naar Amersfoort om daar te proberen de eerste positie weer over te nemen.

Het vierde team Kamphuis heeft met 3-5 gewonnen van Sjeve Sjuttle uit Barneveld. Met twee punten meer en een wedstrijd meer staat het team op de eerste plaats. Zaterdag 13 januari wordt er thuis tegen het derde team van Heerder BC gespeeld.

Het herenteam Bakker speelde donderdag al uit in Maarssen tegen OSM Badminton en dit is een gelijkspel geworden. Hiermee blijven ze nipt OSM Badminton voor en staan nog steeds eerste. Zaterdag 13 januari wordt er thuis gespeeld tegen Ricochet uit Wijk bij Duurstede.

Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde thuis tegen Veenendaal en heeft maximaal met 6-0 gewonnen. Hiermee staan ze op de vijfde plaats, met een zeer ruime voorsprong op de nummer 6. Zaterdag 13 januari spelen ze uit tegen Swift ’64 uit Swifterband.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.