Eerste team sluit jaar af met winst

De laatste wedstrijd van 2017 stond 16 december op het programma voor het eerste team Amptmeijer 1. Het team van Wezep speelde thuis tegen ’t Pluumpje uit Eerbeek.
De herendubbel ging van start. De heren van Wezep speelden een tactisch goed spel en konden in twee sets het eerste punt voor Wezep noteren. De eerste set van de damesdubbel was erg spannend en werd in de verlenging gewonnen door Esmee en Vera. Helaas konden zij niet in twee sets winnen, in de derde set veranderden de dames van Wezep van tactiek en werd er gewonnen.
Gerald van Dijk speelde de eerste heren singel en verloor in twee sets. Hendri Nagelholt had de eerste set nodig om goed in zijn spel te komen en wist daarna goed druk te leggen bij zijn tegenstander, in drie sets won hij de partij. Vera van Dijk won de eerste set, ook zij had een derde set nodig om het punt te pakken. Esmee van Ommen speelde een spannende wedstrijd. In de derde set was de verlenging bepalend. Helaas trok ze hier net aan het kortste eind.
Van Dijk en Van Dijk speelden de eerste mix. Na wat fouten herpakten zij zich goed en werd de eerste set in de verlenging gewonnen, ook de tweede set wisten zij te winnen. Hendri Nagelholt en Esmee van Ommen speelden tegelijkertijd hun wedstrijd, welke helaas verloren ging.
Een goede afsluiter van het seizoen van het eerste team met een 5-3 winst!
Esmee bedankt voor het invallen.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.