Tweede team verliest van koploper

Afgelopen zaterdag mocht het tweede team Amptmeijer 2 naar Lelystad om te spelen tegen Flevoland. Op dit moment staan zij koploper in onze poule. Onze thuiswedstrijd tegen Flevoland hadden we verloren met 2 – 6. Ons doel was dus om een beter resultaat neer te zetten.

Helaas kon Esmee niet mee, omdat ze haar inzet nodig hadden bij het eerste team. Haar wedstrijden kunnen jullie lezen in het verslag van het eerste team. Gelukkig wilde Linda van Dorp ons team versterken. Bedankt daarvoor.

We gingen vandaag met twee auto’s aangezien Joanne en Jeroen vanuit IJsselmuiden en Kampen makkelijker rechtstreeks konden reizen. Bovendien werden we versterkt vandaag door de support van Cornel van Dorp. Dit zou allemaal helaas niet passen in de snelle Polo van Joanne.

Aangekomen in Lelystad werd er een kop koffie gedronken, we trokken onze mooie sponsorkleding aan, er werd warm gelopen en we waren klaar voor de zware strijd. De dubbels werden tegelijk gespeeld. Rémon en Casper speelden een solide wedstrijd. Standen 15-21 en 17-21. Joanne en Linda hadden een zware 3-setter en ze verloren helaas met 22-20 en 21-15 en 22-20.
De eerste set van Jeroen was een zware pot en werd 21-10. Toch bleef de spirit er en gaf hij aan:  Dan maar in 3 sets! Helaas lukte dit niet en verloor hij met 21-16. Op de andere baan speelde Joanne een wisselende drie setter. Telkens nam zij goed initiatief waardoor ze voor kwam te staan. Helaas kon ze het niet afmaken met de standen 22-20, 17-21 en 21-17.
Nu was het de beurt aan Linda en Casper. Casper startte met de woorden; voor mij geen drie setter! In de eerste set welke hij won met 11-21 leek dit er ook op, maar helaas verloor hij de volgende twee sets met 23-21 en 21-19. Linda haar goede inzet kon ze helaas niet omzetten in een winstpartij met twee maal 21-17.
De tussenstand was dus 5-1. Daar waren we niet blij mee en we waren gebrand om onze mixen te winnen. Dat lukt ons beiden ook. Linda en Rémon met 21-23, 21-19 en 12-21. Joanne en Jeroen met 21-17, 13-21 en 16-21.
5 – 3 was de eindstand. Toch een beetje teleurgesteld op naar de douche. Daar was voor Jeroen en Casper nog een verrassing. De douchekoppen hingen op 1.80 dus voor deze “lange lummels” betekende dit dat de douchekoppen op schouderhoogte hingen. Toch was er een klein lichtpuntje dankzij onze tegenstanders. Frikandellen en patat op een grote schaal met saus, mmmmm!
Volgend jaar mogen we 13 januari thuis knallen tegen Harderwijk. Helaas zonder Jeroen, want hij zoekt de warme oorden op en brengt hopelijk wat warmte mee naar ons land.
Namens team 2 willen wij iedereen fijne feestdagen toewensen.
Geplaatst in Competitie, Nieuws.