Blessure speelt derde team parten

Op 16 december mocht het derde team TTL Wezep thuis aantreden tegen Epe. Belangrijk was om een goede uitslag neer te zetten omdat de naaste concurrent met 7-1 had gewonnen.

De heren begonnen goed aan hun dubbel door de eerste set te winnen met 21-9. Helaas ging de tweede set verloren met 16-21, in de derde set konden ze hun goede spel weer hervatten en wonnen ze met 21-11.

De dames begonnen vervolgens aan hun dubbel en dit ging ze gemakkelijk af, in twee sets werd de winst gepakt met 21-8 en 21-10.

Joachim en Jacobien begonnen vervolgens aan hun single, maar helaas moest Joachim in de eerste set al opgeven met een enkelblessure. Bij Jacobien ging het een stuk gemakkelijker en zij wist de wedstrijd afgetekend te winnen met 21-4 en 21-9.

Hierna waren Miranda en Thomas aan de beurt voor hun singels, Miranda heeft ook in twee sets de winst naar zich toe weten te trekken met 21-14 en 21-13. Thomas had een pittige single tegen Marco en moest helaas in drie sets erkennen dat Marco sterker was. De setstanden waren 15-21, 24-22, en 14-21.

We dachten de mix te moeten opgeven door de blessure van Joachim, maar ineens kwam onze trouwe Feyenoorder Hendri Hollander binnen en die wilde nog wel een wedstrijd mixen met mede-Feyenoorder Jacobien. Deze supporters voelden elkaar goed aan en gingen strijdbaar de baan op. Er werd in twee sets gewonnen met de volgende uitslagen 21-13 en 21-15.

De mix van Miranda en Thomas begon voortvarend en ze wisten de eerste set te winnen met 21-11. Helaas konden ze deze lijn niet voortzetten in de tweede set en die ging dan ook verloren met 17-21. Ook de derde set was voor Epe en deze ging deze nipt verloren met 19-21.

Ondanks de blessure van Joachim is er toch gewonnen met 5-3, maar helaas hebben we nu wel de koppositie moeten overgeven aan Lelystad.

We willen Hendri nogmaals bedanken voor zijn inzet en hopen het gaatje met de koploper in de volgende wedstrijd(en) te kunnen dichten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.