Vierde team viert winst op kerstmarkt

Het vierde team Kamphuis moest vandaag naar Bunschoten om tegen De Sjeve Sjuttel te spelen. Het vierde team speelde met Eline Kamphuis, Sharon van Ommen, Mark Veldman, Gerard Thomassen en Willem Burger. In sporthal De Kuil moest het allemaal gebeuren.

Het was nog vroeg, de wedstrijd begon om 10 uur en het was koud in de zaal. In ieder geval Mark en Willem kwamen niet in hun ritme en verloren. De damesdubbel leverde meer strijd op. Eline, zij had vorige week haar enkel verzwikt, kon toch iets minder uit de voeten dan ze gewend was. Na een spannende driesetter trokken onze dames aan het kortste eind.

Twee nul achterstand. Geen goed begin dus.

Maar gelukkig hebben we onze dappere strijder Gerard nog. Ook Gerard kon niet helemaal top spelen, vanwege jicht problemen. Desondanks wist Gerard in twee sets te winnen. Bravo.

Sharon zorgde met een vrij eenvoudige winst voor ons 2e punt te zorgen.

Daarna kwamen de single’s van Mark en Eline. Eline verloor in een spannende driesetter. Gelukkig bracht Mark de stand weer in evenwicht door met 21-19 en 21-18 heel knap te winnen.

Vervolgens wisten Eline en Gerard hun mix op een eenvoudige wijze te winnen ondanks hun beider lichamelijk ongemak.

Sharon en Willem hadden een zware kluif aan hun tegenstanders. In het begin hadden ze niet veel in te brengen. Maar heel langzaam kantelde deze wedstrijd in ons voordeel. Met een zwaarbevochten partij werd in drie sets gewonnen.

Eindstand  5 – 3 in ons voordeel.

Onze dank gaat ook uit naar onze twee supporters Karin en Ankie.

Opgelucht namen wij afscheid van onze tegenstanders. Gerard vroeg nog wanneer deze oude Sporthal opgeknapt ging worden. Antwoord: dat is pas gebeurd.

Vervolgens zijn we naar Otterlo gegaan. Aldaar toch nog wat nuttige dingen kunnen doen: drankjes proeven, hapjes eten en een kampioenswedstrijd (van ons team) luchtbuks schieten.

Winnaar Gerard????? Nee hoor.

Op de schijf van vijf (Roosjes) schoot Sharon maar liefst MAXIMAAL 50 punten.

Een loterij met een mooie prijs voor Willem.

Tenslotte een heerlijke maaltijd bij de DRIESTAR in Otterlo.

Voor de oudere competitiespelers onder ons is deze locatie wel bekend.

Een belangrijk “Wist je dat”:

Weet u hoe u Mark rustig kunt krijgen? Zet hem ergens in een hoekje met wat computer problemen en je heb geen kind meer aan hem.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.