Eerste winst voor jeugdrecreanten

Woensdagavond 10 januari stond de tweede wedstrijd voor de jeugdrecreanten op het programma. Ze ontvingen thuis het eerste team van Kampen. Na de vakantie was het even afwachten hoe we er voor stonden. Lois, Ynte, Michel en Leandro hadden er veel zin in. Amy twijfelde nog wel even, want ze dacht bij voorbaat al te gaan verliezen.

De eerste wedstrijden gingen erg gelijk op en na vier partijen stond het dan ook 2-2. Met de eerste winstpunten op zak zat Amy inmiddels ook in een winnende stemming. De volgende twee partijen wisten ze dan ook beiden naar zich toe te trekken.

Er was nog tijd over, dus kon er nog een laatste ronde worden gespeeld. Hierbij was te zien dat de vermoeidheid inmiddels toesloeg. Het ene veld verloor met vrij ruime cijfers, terwijl het andere veld nog flinke rally’s speelde en het laatste punt binnen haalde.

Uiteindelijk hebben ze met 5-3 gewonnen en was het hele team door het dolle heen. Ze hebben dan ook goed gespeeld en mooi badminton laten zien.

Volgende week vrijdag spelen ze uit tegen Hattem.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.