Gelijkspel voor ingekrompen vierde team

Op zaterdag 13 januari 2018 speelde het vierde team Kamphuis een thuiswedstrijd tegen Heerde 3. Wij staan op dit moment 3 punten achter op de koploper. Vorige keer 7-1 gewonnen dus we hadden goede moed. Onze Gerard kon niet meespelen wegens een knie blessure. Hoe dat kan? Het antwoord was na het behangen.

Helaas pakte dat al direct anders uit, onze heren verloren namelijk in twee sets. De dames uit Wezep konden het niet goedmaken en verloren ook in twee sets. 2-0 achter.

Dan de singles. Willem speelde vandaag de eerste single. Hij verloor met 18 en 14 punten. Sharon op de baan ernaast had drie sets nodig maar won wel.

Mark speelde ook een goede partij en won in twee sets. Eline begon haar eerste set met een achterstand, maar kwam heel goed terug waardoor ze de eerste set won. De tweede set ging wat makkelijker en won ze ook.

Met een gelijke stand begonnen de mixen. Mark en Eline verloren de eerste set net aan, de tweede set werd met wat ruimere cijfers verloren. Om het gelijk te maken wonnen Willem en Sharon in een driesetter.

De derde ronde was natuurlijk weer erg gezellig en daar kon Gerard wel goed aan meedoen.

We hopen dat Gerard snel weer mee kan spelen.

Volgende week zaterdag spelen we een uitwedstrijd om 14.00 uur in Dronten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.