Duur verlies voor derde team

Het derde team TTL Wezep vond dat de goede prestaties tot nu toe maar eens gevierd moesten worden. Dat deden we op vrijdag 12 januari met een etentje bij Ingeburgerd in Zwolle met ons vieren en de aanhang. Nadat het eten op was hebben we nog een drankje gedaan bij de Belgische Keizer. Het bleef er nog lang onrustig.

Maar er moest natuurlijk ook weer gespeeld worden de volgende dag. Onze tegenstanders komen uit Amersfoort, waar wij heen mochten. We moesten Joachim nog missen voor deze wedstrijd, maar gelukkig was Alfred bereid om ons uit de brand te helpen. Aangezien we met 1 punt achter de koploper stonden moesten we hier wel een goede eindstand neerzetten. Zo veel mogelijk punten pakken als mogelijk dus!

Eerste wedstrijd, de heren dubbel. De vorige keer hadden we deze verloren. De eerste set ging fantastisch en werd gewonnen met 11-21. Daarna kregen de strijders uit Wezep het zwaarder, tweede set werd verloren met 22-20. Oké, geen ramp, gewoon de derde set pakken. Alleen bleek dat niet zo gewoon als gehoopt. 24-22 verloren.

De dames mochten daarna spelen en verloren de eerste set met 21-18. Dit zou niet erg zijn als ze de andere twee sets wel zouden pakken. En dat deden ze met twee keer 16-21. 1-1.

Vervolgens de singles. Thomas mocht het spits afbijten en deed dat met 21-14 en 21-12. Wat een drama. Hij speelde vooral tegen zichzelf omdat het gewoon niet wilde lukken. Jacobien deed het wederom beter, met 21-23 en 9-21 wist zij wel van haar tegenstander te winnen. Bij Alfred ging het ook niet helemaal zoals gehoopt, hij verloor met 21-11 en 21-13. Ook bij Miranda zat het er niet in, zij verloor met twee keer 21-16. 4-2.

Oké, als we dan de mixen nog pakken hebben we in ieder geval nog 4 punten. Vol zelfvertrouwen en goede moed gingen we er in. Maar ook hier wilde het gewoon niet lukken. Bij Alfred en Jacobien is het 21-12 en 21-7 geworden, bij Thomas en Miranda is het 21-14 en 21-18 geworden. 6-2 verloren dus! En dat terwijl we de punten zo goed konden gebruiken. Maar we willen Alfred wel bedanken voor het spelen!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.